Våra ingenjörer borgar för maximal lönsamhet

Swede Energy optimerar anläggningen för maximal lönsamhet i varje projekt. Med vår 30-åriga erfarenhet utför vi djupgående analyser och garanterar högsta kvalitet i varje steg i processen. Så här undviker vi misstagen som många oerfarna aktörer begår:

  1. Analys av fastigheten, där vi samlar in all data som krävs för att kunna utföra en av branschens mest tillförlitliga förstudier och lönsamhetsanalyser.
  2. Förstudie med teknisk design som bland annat innefattar fastighetens internförbrukning, produktionsberäkning, materialval och lastberäkningar.
  3. Lönsamhetsbedömning över hela livslängden, utförd av ekonomi- och teknikingenjörer.
  4. Affärsförslag med offert optimerad för maximal lönsamhet.
  5. Byggnation och driftsättning av nyckelfärdig solkraftsanläggning.
  6. Drift och underhåll i 30 år – Swede Energy finns med dig under hela den garanterade livslängden.

 

Beställ en kostnadsfri förstudie

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig angående en kostnadsfri förstudie för solcellsanläggning.

 

Tryggt med Swede Energy

Swede Energy tar ett totalansvar för installation och funktion och hänvisar inte funktionsfel till produktleverantören eller annan part. Till skillnad mot många aktörer i branschen så levererar vi inte komponenter, utan skräddarsyr och uppför kompletta solenergianläggningar med funktionsgaranti.

Swede Energy tar alltid säkerheten på största allvar, oavsett om vi bygger en solcellsanläggning eller designar ett kärnkraftverk. Vid driftsättning överlämnar en gedigen och komplett dokumentation som säkerställer att investeringens värde bibehålls under hela livslängden.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 för kvalitetsledning och ISO 14001 för miljöledning. Utöver det arbetar vi enligt AFS 2001 för att ständigt förbättra arbetsmiljö och säkerhet.

 

TÄMJ SOLEN MED SWEDE ENERGY

Boka rådgivning

Vi på Swede Energy brinner för att lära ut hur man smartast tar tillvara på solens enorma krafter. Låt oss berätta mer om dina förutsättningar för en ekonomisk och klimatsmart investering. Så att du också kan tämja solen i 30 år.

BOKA RÅDGIVNING