Så här arbetar vi med att skapa lönsamma solkraftsinvesteringar åt kommersiella fastigheter och industrier

Hur vet du vad som är en lämplig storlek på solcellsanläggningen när du ska göra en investering? Vi upplever att kunskapsnivån hos våra beställare är begränsad när det kommer till solkraftsinvesteringar, vilket inte är konstigt. Vem har tidigare köpt en energiproducerande anläggning? De flesta har erfarenhet av att ha köpt in el, men inte en elproducerande anläggning. Det är därför det är tryggt att arbeta med Swede Energy som har 30års erfarenhet av just detta, att designa energianläggningar utifrån kunders krav.

Vår ambition är att genom den inledande kontakten utbilda våra intressenter så att de får en grundläggande förståelse kring de viktigaste faktorerna man ska tänka på vid en investering. Genom att resonera vad som är de viktigaste drivkrafterna kan vi omvandla detta till designkrav som motsvarar dessa. Med andra ord, är designkravet exempelvis ”hög lönsamhet” är detta vår utgångspunkt i förstudien. Är det en ”högsta möjliga energiproduktion” så är detta vårt fokus i både designarbetet och produktval. I vissa fall skulle det kunna vara ”en solelproduktion motsvarar 20% av vårt totala behov” och då är detta input till vår projektering.

Vilken teknik på växelriktare som bäst svarar mot kraven eller vilken panel man ska välja är sedan något våra ingenjörer tar fram, det behöver du inte kunna något om. Hur man sedan säkerställer elcertifikat, vilken elhandlare som har de bästa avtalen eller hur man designar en anläggning som är så effektiv som möjligt att underhålla och drifta ingår så klart också i våra åtaganden.

Tryggt med Swede Energy

Swede Energy tar ett totalansvar för installation och funktion och hänvisar inte funktionsfel till produktleverantören eller annan part. Till skillnad mot många aktörer i branschen så levererar vi inte komponenter, utan skräddarsyr och uppför kompletta solenergianläggningar med funktionsgaranti.

Swede Energy tar alltid säkerheten på största allvar, oavsett om vi bygger en solcellsanläggning eller designar ett kärnkraftverk. Vid driftsättning överlämnar vi alltid en gedigen och komplett dokumentation som säkerställer att investeringens värde bibehålls under hela livslängden.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 för kvalitetsledning och ISO 14001 för miljöledning. Utöver det arbetar vi enligt AFS 2001 för att ständigt förbättra arbetsmiljö och säkerhet.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri förstudie

Lämna dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss till dig för en kostnadsfri förstudie till just din fastighet. Erbjudandet är helt kostnadsfritt och innebär inga krav på köp.

TÄMJ SOLEN MED SWEDE ENERGY

Få fri rådgivning

Vi på Swede Energy brinner för att lära ut hur man smartast tar tillvara på solens enorma krafter. Våra ingenjörer kan hjälpa dig att beräkna hur mycket solenergi ni skulle kunna fånga in på ert tak. Hör bara av dig med en tid när det passar dig att prata, så återkommer vi. Så att du också kan tämja solen i 30 år.

BOKA FRI RÅDGIVNING