Näst intill underhållsfri, tyst och knappt märkbar. Det är lätt att tro att solcellsanläggningen är ofarlig. Men de enorma krafterna kan bland annat göra taket strömförande, och felaktiga montage kan resultera i att brandkåren vägrar att släcka vid brand. När åskan går kan en felaktigt jordad anläggning göra hela fastigheten till en åskledare.

Vid arbetsplatsolyckor, eller om delar från anläggningen blåser ner och skadar personer eller omgivning, är du som beställare ansvarig. Därför är det viktigt att undvika oerfarna uppstartsbolag som saknar de viktiga kunskaperna.

Swede Energy erbjuder en trygg anläggning genom att vi är:

  • ensamma om 30 års spetskompetens och bland annat har designat kärnkraftverk
  • teknikoberoende och väljer de bäst lämpade produkterna för varje enskilt uppdrag
  • ingenjörer som garanterar kvalitet i varje steg

Till skillnad mot många företag i branschen erbjuder Swede Energy funktionsgaranti enligt ABT06

 

 

 

VAD SÄGER VÅRA KUNDER
”Swede Energys offert var mycket mer genomarbetad än den jag fått från mitt nätbolag."
Simon
VD, Twobo fastigheter

Registrera din e-postadress för att ta del av fler intressanta och värdefulla insikter från Swede Energy.

Fakta

Vi framtidssäkrar anläggningen genom att förbereda den för framtidens teknik. Redo för till exempel laddstolpar till elbilar, eller för att koppla på batterier när de blir tillräckligt lönsamma.

Visste du att Swede Energy även har designat kärnkraftverk och har lång erfarenhet av vindkraft? Alla alternativ till fossila bränslen väcker vårt intresse.

Stora bostadsrättsföreningar har anlitat Swede Energy, för att höja värdet på bostäderna och fastigheterna. Samtidigt gjorde de en stor miljöinsats och sänkte sina energikostnader rejält.

TÄMJ SOLEN MED SWEDE ENERGY

Boka rådgivning

Vi på Swede Energy brinner för att lära ut hur man smartast tar tillvara på solens enorma krafter. Låt oss berätta mer om dina förutsättningar för en ekonomisk och klimatsmart investering. Så att du också kan tämja solen i 30 år.

BOKA RÅDGIVNING