Besatta av fossilfri energi

Det är allmänt känt att vi behöver ställa om från fossilt bränsle till förnybara energikällor. Men historiskt sett har det varit både dyrt och svårt. Nu har det blivit så prisvärt att motargument saknas. Vår mission är att göra det ännu lättare att maximera energiutvinningen och lönsamheten, för att ge de traditionella elbolagen en rejäl match.

Ledningsgrupp

Christoffer Caesar

VD
Christoffer ansvarar för bolagets långsiktiga strategi, affärsutveckling och finansiering. Han har ca 10 år i energibranschen med olika ledande befattningar med inriktning mot affär och finansiering.
036 – 13 06 00

Teresia Gillgren

Operativ Chef
Teresia ansvarar för bolagets samtliga projekt och entreprenader. Hon är ingenjör med bakgrund från flyg och it-industrin med befattningar som underhållsansvarig, teknisk inköpare och projektchef.
036 – 33 11 433

Rickard Lantz

Försäljningsansvarig Solceller
Rickard är försäljningsansvarig och tillsammans med sitt team agerar han rådgivare åt bolagets kunder. Han har 15 års erfarenhet både som teknisk projektledare och kundansvarig mot kraftindustrin.
036 – 33 11 431

Historia

TÄMJ SOLEN MED SWEDE ENERGY

Boka rådgivning

Vi på Swede Energy brinner för att lära ut hur man smartast tar tillvara på solens enorma krafter. Låt oss berätta mer om dina förutsättningar för en ekonomisk och klimatsmart investering. Så att du också kan tämja solen i 30 år.

BOKA RÅDGIVNING